Vooruit Losser 1 3 - 0 Beuningen 2

15 September 2019 - 09:45

Vooruit Losser – Beuningen 2  Uitslag: 3-0

 

Beide teams beginnen goed aan de wedstrijd en VL pakt hier enkele meters voorsprong. Het vervolg van BE is niet heel sterk en VL loopt wel uit tot 20 meter voorsprong maar verzuimt het om echt te profiteren. BE blijft in het vervolg continu bij, maar het lukt ze niet om dichterbij te komen. En ondanks een sterk laatste schot van BE wint VL deze ronde met 20 meter.

De tweede ronde pakt VL wederom bij het eerste schot de voorsprong, maar ook in deze ronde is het vervolg niet heel sterk van beide kanten, waardoor het verschil hetzelfde blijft. BE bedacht het zich even om een schutter over te slaan maar deze fout wordt toch nog net op tijd hersteld. Hierdoor blijft het toch nog even spannend in deze ronde, waarbij beide teams lang nog geen 20 meter uit elkaar liggen.

Het slot van deze ronde gooit VL sterk en VL pakt deze ronde met ca 46 meter. De derde ronde begint VL zeer sterk en na 4 schoten ligt het al ruim een half schot voor. VL lijkt deze ronde dan ook makkelijk te winnen, echter geeft BE zich nog niet gewonnen en na 2 zeer lange schoten en wat mindere schoten van VL komt BE weer langszij. VL laat zich niet van de wijs brengen en pakt ook deze ronde nog met 10 meter.