Resultaten wedstrijddag 9

Resultaten wedstrijddag 9
23 december 2019

22-12-2019; Resultaten wedstrijddag 9 Senioren.

Beuningen 2 – Vooruit Losser 1 1: 1-2
Vooruit Losser 2 – Beuningen 4 : 3-0
Vooruit Losser 3 – Beuningen 7 : 3-0
Beuningen 10 – Vooruit Losser 4 : 0-3
Dorp Boer 5 – Vooruit Losser 5 : 1-2

Beuningen 2 – Vooruit Losser 1: 1-2.

Op 22 december werd de laatste competitiewedstrijd van 2019 verschoten tegen Beuningen 2. Bij het eerste schot pakte Beuningen de voorsprong met ongeveer 4 meter. Hierna greep Vooruit Losser al snel het initiatief en liepen de heren dan ook steeds verder uit. Robin Elferink was hierdoor bij zijn schot dan ook in opperste concentratie en dit resulteerde in een super worp! hierdoor won Vooruit Losser deze ronde uiteindelijk met een voorsprong van +- 75 meter.

De tweede ronde begon Beuningen goed!  wijzelf? minder. Maar liefst vier schoten achter elkaar niet optimaal waardoor Vooruit Losser bijna een schot achter kwam. Deze achterstand kon Vooruit Losser dan ook niet meer recht trekken, wat resulteerde in 1-1.

Vooruit Losser had tijdens deze tweede ronde in de gaten dat ze uit een ander vaatje moesten tappen, Dit in de vorm van onze wijzer Rob Idzes, na een aantal keer warm gooien was het dan ook tijd voor zijn comeback in de Hoofdklasse. Deze derde ronde begon Beuningen weer goed en wederom hadden ze de voorsprong (+- 20 meter). Vooruit Losser bleef echter stabiel mee werpen en dit zorgde er voor dat de afstand niet meer werd. Na het een na laatste schot had Beuningen nog steeds de voorsprong van 20 meter.

Door het stabiele gooien van Vooruit Losser moest het dus aankomen op het laatste schot. Dit was zoals ze dat in Losser zeggen, een “probeer schot”.  Dit pakte mede door vaart en geluk perfect uit! Beuningen had dit puntje dus nog niet zomaar binnen en moest ook uit een ander vaatje tappen. Uiteindelijk bleek dit te ver voor Beuningen en won Vooruit Losser dit laatste puntje met een voorsprong van +- 10 meter.

Foto: Rob Idzes gooit na enige tijd afwezig te zijn geweest weer een wedstrijd in de hoofdklasse mee! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *